مقتدی صدر: از هیچ حزب یا نامزدی در انتخابات حمایت نمی‌کنیم ادعای تکراری ترامپ درباره نابودی قابلیت‌های هسته‌ای ایران ایران اقدام تروریستی در پاکستان را محکوم کرد  ماکرون از تشکیل کمیته مشترک با تشکیلات خودگردان در مورد تاسیس کشور فلسطین خبر داد وزیر امور استراتژیک اسرائیل استعفا داد شیخ نعیم قاسم: آمریکا و اسرائیل می‌خواهند ارتش را برای رویارویی با مقاومت و نه برای رویارویی با دشمن اسرائیلی مسلح کنند / مقاومت سر تسلیم فرود نخواهد آورد پایان فرآیند رای‌گیری در انتخابات پارلمانی عراق ناو هواپیمابر آمریکا وارد کارائیب شد تشکیل پرونده قضایی برای منتشرکنندگان کشف ۷۴ جسد در سد کرج واکنش سفارت ایران در لبنان به اظهارات ضدایرانی مقامات آمریکایی سقوط بالگرد نظامی ترکیه در مرز گرجستان- آذربایجان + ویدئو  مقتدی صدر خطاب به هوادارانش: روز انتخابات در خانه بمانید و منتظر دستور باشید! انفجار مرگبار در دهلی با ده‌ها کشته؛ نگرانی امنیتی در شهر‌های مختلف هند + فیلم تحقیر جولانی در کاخ سفید با طعم در پشتی! + فیلم ترامپ بی‌بی‌سی را به شکایت یک میلیارد دلاری تهدید کرد

گالانت: اختلافات با آمریکا باید در پس پرده حل و فصل شود

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز (چهارشنبه) طی سخنانی در آمریکا به اختلافات میان تل‌آویو و واشنگتن اذعان کرد و خواستار حل و فصل این اختلافات در پس پرده شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۷ - ۰۶ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 26
کد خبر: ۲۴۷۱۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی که در آمریکا به سر می‌برد در این باره گفت: اختلافات با واشنگتن باید در اتاق‌های بسته حل و فصل شود نه به صورت علنی.

وی گفت ما از حمایت‌های علنی و محرمانه آمریکا تشکر و قدردانی و بار دیگر بر موافقت خود با پیشنهاد «جو بایدن» رئیس جمهور این کشور برای آتش‌بس تاکید می‌کنیم.

گالانت پس از حدود ۹ ماه جنگ و ناکامی در دستیابی به اهداف آن بار دیگر مدعی شد: ما متعهد به بازگرداندن تمامی افراد ربوده شده (اسرای صهیونیست در نوار غزه) هستیم و جنبش حماس یا باید توافق تبادل اسیران را بپذیرد و یا متحمل عواقب و پیامد‌های مخالفت با آن بشود.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز یکشنبه پیش از سفر به آمریکا گفت که در این سفر با مقامات آمریکایی درباره وارد شدن به مرحله سوم جنگ علیه نوار غزه و وضعیت جبهه نبرد با حزب‌الله در شمال فلسطین اشغالی گفتگو خواهد کرد. او گفت: رابطه با آمریکا بیش از پیش برای تل‌آویو مهم شده و دیدار با مقامات بلندپایه آمریکا برای آینده جنگ غزه بسیار مهم است.

منابع خبری نیز روز یکشنبه به نقل از نزدیکان گالانت گزارش دادند که او از نحوه تعامل «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی با دولت آمریکا ناراضی است.

روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» به نقل از نزدیکان گالانت نوشت که وی، نتانیاهو را مقصر بحران تسلیحاتی پیش آمده با واشنگتن می‌داند چرا که به گفته وزیر جنگ رژیم اسرائیل، نتانیاهو هوشمندانه و با آرامش برخورد نکرده است.
این اظهارات گالانت واکنش دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی را به همراه داشت.

دفتر نتانیاهو طی بیانیه‌ای در این باره تاکید کرد: زمانی که چند هفته طول می‌کشد و اختلافات در پس پرده حل و فصل نمی‌شوند، نخست‌وزیر اسرائیل باید صریح و آشکار صحبت کند تا مایحتاج سربازان را فراهم کند، این اتفاقی بود که رخ داد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار